Temat postu: [RS] Bionic Woman: Agentka przysz艂o艣ci. Sezon 1 PL DVDRip
Wys艂any: 26 Sty 2010 12:20
Pocz膮tkuj膮cy
Do艂膮czenie: 19 Mar 2009 13:03 Posty: 22
Bionic Woman: Agentka przysz艂o艣ci. Sezon 1 PL DVDRip
Opis:
Ukryta Wiadomosc:
Jamie Sommers (Michelle Ryan, "EastEnders") nie s膮dzi艂a, 偶e jej 偶ycie mo偶e by膰 jeszcze trudniejsze ni偶 dotychczas. Sw贸j czas dzieli mi臋dzy prac膮 jako barmanka, a wychowywaniem swojej nastoletniej siostry. Niestety podczas zamachu na 偶ycie swojego ch艂opaka, to Jamie jest najbardziej poszkodowana i jedynym ratunkiem dla niej jest 艣ci艣le tajna technologia, kt贸ra mimo, 偶e ratuje jej 偶ycie, zmienia je na zawsze.
Jamie musi sobie radzi膰 z nowym 偶yciem i d艂ugiem do sp艂acenia. Musi r贸wnie偶 nauczy膰 si臋 pos艂ugiwa膰 nadzwyczajnym zdolno艣ciami, jakie posiad艂a, co wi膮偶e si臋 z du偶ym po艣wi臋ceniem. W zasadzie jest to jej podr贸偶, w czasie kt贸rej b臋dzie odkrywa膰 sam膮 siebie i wewn臋trzn膮 si艂臋, kt贸ra pomo偶e jej poradzi膰 sobie z nowym 偶yciem jako Bionic (sztuczna) Woman.
Bionic Woman: Odcinek 1 PL DVDRip
Screeny:
Ukryta Wiadomosc:
Info:
Ukryta Wiadomosc:
Program u偶yty do konwersji: PSP Video Converter Jako艣膰: Bardzo Dobra Format: MP4 Waga: 206 MB Czas trwania:00:41:34 Rozdzielczo艣膰: 480x272 [Full 16:9]
Ja sobie ch臋tnie obejrz臋, wi臋c poprosz臋 bardzo o wstawianie kolejnych w miar臋 mo偶liwo艣ci. Te dwa odcinki mi si臋 w艂a艣nie pobieraj膮. Dzi臋ki, bo polowa艂em ju偶 od jakiego艣 czasu na ten serial.
Edit: Dzi臋ki, te odcinki s膮 艣wietne. A kiedy by艂aby mo偶liwo艣膰 wstawienia pozosta艂ych odcink贸w, je艣li oczywi艣cie masz taki zamiar, bo nie wiem jak tam ilo艣ci膮 pobra艅 aktualnie jest...?
Temat postu: Re: [RS] Bionic Woman: Agentka przysz艂o艣ci. Sezon 1 PL DVDRip
Wys艂any: 29 Mar 2010 14:02
Nowy
Do艂膮czenie: 27 Sty 2009 19:06 Posty: 9
Serial jak narazie jest znakomity. Szybka akcja, a nie jak w "agent przyszlo艣ci" o wiele bardziej ciekwaszy. Czekam z niecierpliwo艣ci膮 na kolejne odcinki.
Temat postu: Re: [RS] Bionic Woman: Agentka przysz艂o艣ci. Sezon 1 PL DVDRip
Wys艂any: 19 Kwi 2010 09:40
Pocz膮tkuj膮cy
Do艂膮czenie: 19 Mar 2009 13:03 Posty: 22
Te偶 chcia艂bym to wiedzie膰. Na razie jest tylko 8 odcink贸w i oczekuje na kolejne, mam nadzieje, 偶e to nie koniec serialu... Jak tylko b臋dzie nowy odcinek od razu dodam.
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy to forum: Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w oraz 0 go艣ci
Nie mo偶esz zak艂ada膰 nowych temat贸w na tym forum Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach na tym forum Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w na tym forum Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w na tym forum Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w na tym forum