Nazwa u偶ytkownika:   Has艂o:   Zapami臋taj mnie 
Obecny czas: 11 Lut 2012 10:17

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 63 posty(贸w) ]  Id藕 do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomo艣膰
 Temat postu: Re: [MIX] Diablo
PostWys艂any: 15 Maj 2010 12:57 
W贸dz Mod贸w
W贸dz Mod贸w
Awatar u偶ytkownika

Do艂膮czenie: 16 Kwi 2008 15:23
PSP: PSP-2004
Grab napisa艂(a):
Zauwa偶y艂em, 偶e jest troch臋 zainteresowanych diablo II. Te偶 wydawa艂o mi si臋 to nierealne, 偶eby psp uruchomi艂o t膮 gr臋. Poszuka艂em troch臋 na necie i prosz臋 bardzo...http://www.youtube.com/watch?v=qNhATyqC ... re=related ...s膮 jednak zapale艅cy kt贸rym si臋 to uda艂o. Niestety nie znalaz艂em jeszcze informacji jak zdoby膰 to cude艅ko. Niewykluczone, 偶e mo偶e by膰 to fake, zobaczcie sami.:)

To w sumie jest FAKE, ale ni偶ej kole艣 napisa艂 偶e jest zrobione przez PSPDisplay! Wy艣wietla obraz z kompa na PSP! PSP nie uci膮gnie takiej gry! Wi臋c nic z tego.
Filmik jest zrobiony jako fake wiadomo jakis starter literki cyferki i menu, ale odno艣nik i link ju偶 m贸wi膮 prawd臋. Wi臋c s艂abo szuka艂e艣 informacji xD

>>>Denerwuj膮 Cie limity na RapidShare, HotFile itp.? Oto szybki spos贸b na ich omini臋cie!<<<

G贸ra

PostWys艂any: 07 Pa藕 2011 15:11 
Nowy
Nowy

Do艂膮czenie: 01 Pa藕 2011 10:45
Nie mog臋 uruchomi膰 :(, zrobi艂em wszystko o czym tu piszecie, ale pojawia mi sie tylko napis Loading i ryj diabo艂a i nic wiecej( podobnie w warcraft 2). Mam popsloadera i soft 6.35 pro b

G贸ra

PostWys艂any: 04 Lis 2011 18:26 
Nowy
Nowy

Do艂膮czenie: 04 Lis 2011 18:22
PSP: PSP-3004
Firmware: 6.20
a na sofcie 6.39 PRO-B9 pujdzie?

G贸ra

Wy艣wietl posty z poprzednich:  Sortuj wed艂ug  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 63 posty(贸w) ]  Id藕 do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy to forum: Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w oraz 1 go艣膰

Nie mo偶esz zak艂ada膰 nowych temat贸w na tym forum
Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach na tym forum
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w na tym forum
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w na tym forum
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w na tym forum

Szukaj:
Skocz do: