Nazwa u偶ytkownika:   Has艂o:   Zapami臋taj mnie 
Obecny czas: 23 Maj 2012 23:07

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(贸w) ] 
Autor Wiadomo艣膰
 Temat postu: [MiX] Father of Invention (2011) DvDrip
PostWys艂any: 14 Lis 2011 16:49 
Pocz膮tkuj膮cy
Pocz膮tkuj膮cy

Do艂膮czenie: 03 Kwi 2010 14:21
Podzi臋kowa艂 : 0 razy
Otrzyma艂 podzi臋kowa艅: 1 razy
Father of Invention (2011)

Image

Ekscentryczny wynalazca, Robert Axle (Kevin Spacey) osi膮gn膮艂 sukces i fortun臋, sprzedaj膮c r贸偶ne produkty za po艣rednictwem telewizji. Jednak jeden z jego wynalazk贸w okaza艂 si臋 niewypa艂em i spowodowa艂 okaleczenie tysi臋cy klient贸w. Robert trafia na 8 lat do wi臋zienia pod szczeg贸lnym nadzorem. Po wyj艣ciu chce odzyska膰 dobre imi臋 i swoje bilionowe imperium. Jako 偶ebrak musi zacz膮膰 od zera. Najpierw chce wi臋c pogodzi膰 si臋 ze swoj膮 22-letni膮 c贸rk膮 i przekona膰 j膮, aby m贸g艂 u niej zamieszka膰.

czas trwania: 1 godz. 34 min.
gatunek: Komedia
premiera: 15 lutego 2010 (艢wiat) 2010-02-15
re偶yseria: Trent Cooper
scenariusz: N. Beattie Rapaport, Jonathan D. Krane

Program.....XviD4PSP
Rozdzielczo艣c.....480x208
Rozmiar.....452Mb
Jako艣膰.....Znakomita

>>Image<<

Ukryta wiadomosc
Tylko zarejestrowani uzytkownicy moga zobaczyc zawartosc.
Ukryta wiadomosc zostala odkryta
Kod:

>>linki do sci膮gania<<         

zawieraj膮 5% danych naprawczych

Filesonic:

http://www.filesonic.com/file/pZJkBY0
http://www.filesonic.com/file/HRpIU7s

>>>>Download<<<<

Has艂o:
Ukryta wiadomosc
Tylko zarejestrowani uzytkownicy moga zobaczyc zawartosc.
Ukryta wiadomosc zostala odkryta
Kod:
rutekboss

>>>>Download<<<<

-- 14 Lis 2011 17:52 --

Zrobi艂em te偶 wersj臋 ~666mb ale nie wiem czy jest sens j膮 wrzuca膰, zastanawiam si臋 nawet czy psp to uci膮gnie (1,5h film), szczeg贸lnie 偶e brak w nim jaki艣 efekt贸w specjalnych :)

Ostatnio edytowany przez rutekboss 07 Sty 2012 01:39, edytowano w sumie 2 razy

G贸ra

Temat postu: Re: [MiX] Father of Invention (2011) DvDrip
PostWys艂any: 21 Lis 2011 00:16 
Nowy
Nowy

Do艂膮czenie: 17 Wrz 2010 23:38
Otrzyma艂 podzi臋kowa艅: 0 razy
PSP: PSP-1001
Firmware: 1.50
moim zdaniem film naprawd臋 bardzo s艂aby mimo fajnego aktora:(

G贸ra

PostWys艂any: 21 Lis 2011 12:56 
Pocz膮tkuj膮cy
Pocz膮tkuj膮cy

Do艂膮czenie: 03 Kwi 2010 14:21
A mi osobi艣cie bardzo si臋 podoba艂 i to nie tylko ze wzgledu na Kevina Spacey kt贸rego te偶 bardzo lubie.

G贸ra

PostWys艂any: 22 Gru 2011 16:30 
Bywalec
Bywalec
Awatar u偶ytkownika

Do艂膮czenie: 18 Wrz 2010 13:46
Miejscowo艣膰: Rzesz贸w / Stra偶贸w
Otrzyma艂 podzi臋kowa艅: 0 razy
PSP: PSP GO
Firmware: 6.20
Niestety, musz臋 przyzna膰, 偶e film bardzo s艂abiutki. Nie spodziewa艂em si臋 w zasadzie po nim wiele, jednak偶e wypada艂oby troch臋 si臋 nad nim pom臋czy膰, co te偶 si臋 sta艂o i szcz臋艣liwie dobrn膮艂臋m do ko艅ca seansu. Nie wiem jak Wy, ale my艣l臋, 偶e ostatnio jest lekko za du偶o film贸w z Kevinem Spacey. Bardzo lubi臋 tego go艣cia, ale powiedzmy sobie szczerze - co za du偶o to niezdrowo. Jako艣 s艂abo przekona艂a mnie sama historia przedstawiona w filmie, nie wiem dlaczego. Wi臋kszo艣膰 rzeczy niby w porz膮dku, ale odnosz臋 wra偶enie, 偶e scenariusz robiony by艂 na kolanie. To boli, bo potencja艂 m贸g艂 by膰, a nie zaobserwowa艂em go jednak. Szkoda. Muzyka w og贸le nie istnieje, zdj臋cia s膮 przewidywalne a偶 do b贸lu. Nie ma w tej produkcji nic, co by wybija艂o by si臋 poza sztamp臋. ode mnie:
5 / 10

G贸ra

PostWys艂any: 22 Gru 2011 22:15 
Sta艂y u偶ytkownik
Sta艂y u偶ytkownik
Awatar u偶ytkownika

Do艂膮czenie: 04 Maj 2009 13:03
Miejscowo艣膰: Zamo艣膰
Podzi臋kowa艂 : 1 razy
PSP: PSP-1001
Firmware: 5.00 M33
To ja tak dla odmiany po drugiej strony barykady. Rzeczywi艣cie ostatnio sporo film贸w z Panem z K-Pax aczkolwiek ten jest jednym z lepszych. Zgodz臋 si臋 偶e potencja艂 by艂 du偶o wi臋kszy ni偶 produkt ko艅cowy, co nie oznacza 偶e ten by艂 z艂y. Kilka w膮tk贸w nie zosta艂o rozwi膮zanych wystarczaj膮co wyczerpuj膮co co pozostawia pewien niedosyt, a i na ciut lepsz膮 role Johnego ( mimo i偶 w ko艅cu nie gra "skretynia艂ego idioty") mia艂em nadzieje. Muzyka nie istnieje ? Mo偶e pojawia si臋 sporadycznie ale za to z jakim efektem. Moim zdaniem ka偶dy pojedy艅czy d藕wi臋k idealnie wpasowuje si臋 w klimat filmu. Ca艂a historia przedstawiona jest zgrabnie i bez d艂u偶yzn. Nie jest to bynajmniej kino ambitne, ot taka pseudo-familijna pseudo-komedia z nutk膮 pseudo-dramatu ;) Katharsis przy tym si臋 nie do艣wiadczy, ale ogl膮da si臋 jak najbardziej przyjemnie. No i Camilla to naprawd臋 pi臋kn膮 kobiet膮 na kt贸r膮 zawsze mi艂o jest popatrze膰. Taka pi膮teczka na dziesi臋膰.

Je艣li chcia艂by艣 zobaczy膰 jak膮艣 gr臋 PSP na stronie, napisz mi PW. W przypadku gier rpg zobowi膮zuj臋 si臋 je umie艣ci膰, w przypadku innych, zale偶nie od tego czy uznam dan膮 pozycj臋 za interesuj膮c膮.

G贸ra

Wy艣wietl posty z poprzednich:  Sortuj wed艂ug  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(贸w) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy to forum: Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w oraz 0 go艣ci

Nie mo偶esz zak艂ada膰 nowych temat贸w na tym forum
Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach na tym forum
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w na tym forum
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w na tym forum
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w na tym forum

Szukaj:
Skocz do: