Nazwa u偶ytkownika:   Has艂o:   Zapami臋taj mnie 
Obecny czas: 25 Maj 2012 07:57

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(贸w) ] 
Autor Wiadomo艣膰
 Temat postu: [MIX]Midnight In Paris (2011) DVDRip
PostWys艂any: 10 Pa藕 2011 10:24 
Uploader
Uploader

Do艂膮czenie: 28 Lip 2010 18:15
Podzi臋kowa艂 : 0 razy
Otrzyma艂 podzi臋kowa艅: 61 razy
PSP: PSP-1004
Firmware: 5.50 GEN
Midnight In Paris
Image
W "O p贸艂nocy w Pary偶u" 艣ledzimy losy niedawno zar臋czonej pary. Inez (Rachel McAdams) i Gil (Owen Wilson) przybywaj膮 do 艣wiatowej stolicy romansu, by zaplanowa膰 艣lub. Jednak wierno艣膰 zakochanych zostanie wystawiona na pr贸b臋, gdy na ich drodze pojawi膮 si臋 wyrafinowany znawca sztuki Paul (Michael Sheen) oraz tajemnicza i zmys艂owa muza Adriana (Marion Cotillard), a po czaruj膮cych zak膮tkach Pary偶a zacznie oprowadza膰 ich sama Carla Bruni! W gwiazdorskiej obsadzie magicznej komedii Woody鈥檈go Allena znajdziemy tak偶e laureat贸w Oscara, Adriena Brody'ego oraz Kathy Bates w rolach mi艂osnych doradc贸w Gila. "O p贸艂nocy w Pary偶u" to nie tylko najbardziej chwalony od lat obraz mistrza oraz jeden z pierwszych faworyt贸w do przysz艂orocznych Oscar贸w, ale tak偶e najwi臋kszy przeb贸j Allena od 25 lat. Po pokonaniu historycznego wyniku "Vicky Cristina Barcelona", paryska fantazja mi艂osna re偶ysera pobije wkr贸tce kasowe rekordy, ustanowione przez klasyczne, nagrodzone przez Ameryka艅sk膮 Akademi臋 Filmow膮 komedie "Manhattan", "Annie Hall" i "Hannah i jej siostry"
Image
Ukryta wiadomosc
Tylko zarejestrowani uzytkownicy moga zobaczyc zawartosc.
Ukryta wiadomosc zostala odkryta
Kod:
FS
http://www.fileserve.com/file/8XhfMze

FSN
http://www.filesonic.com/file/2487580331

WU
http://www.wupload.com/file/358639392

>>>>Download<<<<

G贸ra

Temat postu: Re: [MIX]Midnight In Paris (2011) DVDRip
PostWys艂any: 10 Pa藕 2011 21:13 
Moderator
Moderator

Do艂膮czenie: 11 Maj 2008 14:37
Miejscowo艣膰: Olsztyn
Otrzyma艂 podzi臋kowa艅: 1 razy
PSP: PSP-2004
Firmware: 5.00 M33
Film to po po prostu niez艂y film Allena. Uwa偶am 偶e stwierdzenie i偶 jest to najlepszy jego film od 25 lat jest przesadzone. Oczywi艣cie ogl膮da si臋 go bardzo sympatycznie, ale nie dorasta do pi臋t " Zbtodniom i wykroczeniom"

G贸ra

PostWys艂any: 12 Pa藕 2011 19:47 
Nowy
Nowy

Do艂膮czenie: 06 Lut 2009 20:17
Otrzyma艂 podzi臋kowa艅: 0 razy
Film bardzo mi si臋 podoba艂 i przyjemnie si臋 go ogl膮da . Muzyka na + , brakowa艂o mi tylko czego艣 w zako艅czeniu :)

8 /10

G贸ra

PostWys艂any: 01 Lis 2011 12:24 
Bywalec
Bywalec
Awatar u偶ytkownika

Do艂膮czenie: 18 Wrz 2010 13:46
Miejscowo艣膰: Rzesz贸w / Stra偶贸w
Otrzyma艂 podzi臋kowa艅: 0 razy
PSP: PSP GO
Firmware: 6.20
Dla mnie film z pewno艣ci膮 urzekaj膮cy, 偶eby nie powiedzie膰 magiczny. Pocz膮wszy od g艂贸wnego bohatera, pisarza, po otoczenie, w kt贸rym si臋 nieopacznie znajduje. Spodziewa艂em si臋 podobnej ko艅c贸wki i j膮 dosta艂em, tak偶e nie jestem zawiedziony. Ogl膮da si臋 bardzo przyjemnie, nie ze wzgl臋du na (jakby mo偶na si臋 spodziewa膰) mia艂ko艣膰 historii, tylko naprawd臋 dopracowany warsztat filmowy. Muzyka 艣wietnie dopasowana, nie mog艂o oby膰 si臋 bez wszechobecnego paryskiego akordeonu, kt贸ry buduje tutaj t艂o d藕wi臋kowe. 艢wietna rola Owena Wilsona, ale wielkie brawa ode mnie za Salwadora Dali, kt贸rego fenomenalnie zagra艂 Brody! Chocia偶 nie lubi臋 kultury francuskiej, produkcja najnowsza Allena bardzo mi smakowa艂a i z pewno艣ci膮 b臋d臋 zamawia艂 kolejne porcje od tego szefa kuchni. ;)
8 / 10 i polecam!

G贸ra

Wy艣wietl posty z poprzednich:  Sortuj wed艂ug  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(贸w) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy to forum: Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w oraz 0 go艣ci

Nie mo偶esz zak艂ada膰 nowych temat贸w na tym forum
Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach na tym forum
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w na tym forum
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w na tym forum
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w na tym forum

Szukaj:
Skocz do: