Zach臋cam do pobrania mojego save'u do gry Pro Evolution Soccer 2007 na PSP. Znajduj膮 si臋 w nim:
- wszystkie 16 zespo艂贸w polskiej ekstraklasy oraz Warta Pozna艅 i Pogo艅 Szczecin z I ligi wraz z aktualnymi sk艂adami.
- Miejsce International League zaj臋艂a liga o nazwie Polska Ekstraklasa.
- W miejsce ISS Cup jest Puchar Polski.
- Prawdziwe nazwy angielskich dru偶yn i dru偶yn z Other Leagues A i B (m.in. Boca Juniors, Sparta Praga, Anderlecht, Panathinaikos.
- Uaktualnione sk艂ady niekt贸rych reprezentacji m.in. Polski, Niemiec, Chorwacji i Hiszpanii.
- Uaktualnione sk艂ady niekt贸rych klub贸w m.in. Liverpoolu, Arsenalu, Manchesteru United, Manchesteru City, Chelsea, Evertonu, Realu Madryt, Barcelony, Milanu, Celticu i Rangers贸w
- Edytowane nazwy puchar贸w i lig na ich prawdziwe nazwy,
Minusem mo偶e by膰 fakt, 偶e polskie kluby nie posiadaj膮 prawdziwych herb贸w, zwi膮zane to jest z tym, 偶e mia艂em do wyboru tylko herby dru偶yn Teamu A, Teamu B, Teamu C itd. Niekt贸re kluby nie maj膮 tak偶e prawdziwych kolor贸w stroj贸w chocia偶 wi臋kszo艣膰 dru偶yn posiada prawdziwe klubowe barwy.
Zrobienie wszystkiego zaj臋艂o mi sporo czau wi臋c mam nadzieje, 偶e b臋dzie wam si臋 podoba膰.
Ukryta wiadomosc
Tylko zarejestrowani uzytkownicy moga zobaczyc zawartosc.Ukryta wiadomosc zostala odkryta
Kod:
http://rapidshare.com/files/262940201/ULUS101690013000.rar
>>>>Download<<<<Folder ULUS1016900013000 wrzucamy do
ms0://PSP/SAVEDATA, gdzie ms0 to twoja karta pami臋ci.