Nazwa u偶ytkownika:   Has艂o:   Zapami臋taj mnie 
Obecny czas: 25 Maj 2012 10:58

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(贸w) ] 
Autor Wiadomo艣膰
 Temat postu: Rezerwacja film贸w, anime i seriali
PostWys艂any: 31 Lip 2010 09:50 
Super Moderator
Super Moderator
Awatar u偶ytkownika

Do艂膮czenie: 23 Cze 2008 20:13
Miejscowo艣膰: ..::PSK::..
Podzi臋kowa艂 : 0 razy
Otrzyma艂 podzi臋kowa艅: 3 razy
PSP: PSP-2003
Firmware: 5.00 M33
W temacie tym mo偶ecie rezerwowa膰 przysz艂e uploady film贸w anime i seriali. Autor posta ma prawo pierwsze艅stwa za艂o偶enia tematu, wszystkie inne tematy b臋d膮 kasowane. Temat ten b臋dzie przeze mnie systematycznie aktualizowane (czyt. sko艅czone uploady).

Zasady:
* Ka偶dy u偶ytkownik forum na prawo do rezerwacji jednego filmu, serialu i jednego anime r贸wnocze艣nie (nie dotyczy aktualnie wrzucanych serii). Wrzucenie pierwszej serii/sezonu automatycznie rezerwuje prawo do wrzucenia kolejnych, zwi膮zanych z danym tytu艂em.
* Temat powinien pojawi膰 si臋 na forum maksymalnie miesi膮c od rezerwacji (filmy rezerwujemy max. tydzie艅 przed uploadem), nie koniecznie ca艂a seria/sezon, ale musi by膰 zacz臋te.
* Osoby, kt贸re nie wywi膮偶膮 si臋 z realizacj膮 w ci膮gu ustalonego czasu, trac膮 prawo do ponownej rezerwacji tego samego tytu艂u.

Post powinien zawiera膰:
* plakat filmu, anime b膮d藕 serialu o rozmiarze nie przekraczaj膮cym 300x300 pikseli
* tytu艂 filmu, anime lub serialu, rok produkcji, wersja j臋zykowa i numer serii/sezonu
* link do serwisu informacyjnego, np. http://www.filmweb.pl albo http://www.imdb.com

Ukryta Wiadomosc:

G贸ra

Temat postu: Re: Rezerwacja film贸w, anime i seriali
PostWys艂any: 28 Kwi 2012 17:04 
Bywalec
Bywalec
Awatar u偶ytkownika

Do艂膮czenie: 16 Mar 2010 16:30
Miejscowo艣膰: Szczecin
Podzi臋kowa艂 : 1 razy
Otrzyma艂 podzi臋kowa艅: 7 razy
PSP: PSP-3004
Jako, 偶e sko艅czy艂am ju偶 dodawa膰 No.6 rozumiem, 偶e mam prawo zarezerwowa膰 kolejne anime.

Mahou Shoujo Madoka Magica [Puella Magi Madoka Magica]

Image
http://anime.tanuki.pl/strony/anime/3258-mahou-shoujo-madoka-magica/rec/1988

Patrzy艂am, czy ju偶 nie ma ale nie znalaz艂am. Je艣li si臋 myl臋 prosz臋 mnie poinformowa膰.

An idea is like a virus. Resilient. Highly contagious. And even the smallest seed of an idea can grow. It can grow to define or destroy you.

Planowany up:
Ukryta Wiadomosc:

G贸ra

Wy艣wietl posty z poprzednich:  Sortuj wed艂ug  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(贸w) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy to forum: Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w oraz 0 go艣ci

Nie mo偶esz zak艂ada膰 nowych temat贸w na tym forum
Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach na tym forum
Nie mo偶esz edytowa膰 swoich post贸w na tym forum
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w na tym forum
Nie mo偶esz dodawa膰 za艂膮cznik贸w na tym forum

Szukaj:
Skocz do: