Nazwa użytkownika:   HasÅ‚o:   ZapamiÄ™taj mnie 
Obecny czas: 25 Maj 2012 15:42

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: [MIX]Sala Samobójców (2011) DVDRip
PostWysÅ‚any: 19 Sie 2011 08:14 
Uploader
Uploader

Dołączenie: 28 Lip 2010 18:15
PodziÄ™kowaÅ‚ : 0 razy
OtrzymaÅ‚ podziÄ™kowaÅ„: 61 razy
PSP: PSP-1004
Firmware: 5.50 GEN
Sala Samobójców
Image
Dominik to zwyczajny chłopak. Ma wielu znajomych, najładniejszą dziewczynę w szkole, bogatych rodziców, pieniądze na ciuchy, gadżety, imprezy i pewnego dnia jeden pocałunek zmienia wszystko. "Ona" zaczepia go w sieci. Jest intrygująca, niebezpieczna, przebiegła. Wprowadza go do "Sali samobójców", miejsca, z którego nie ma ucieczki. Dominik, w pułapce własnych uczuć, wplątany w śmiertelną intrygę, straci to, co w życiu najcenniejsze… "Sala samobójców" to film Jana Komasy, jednego z najzdolniejszych reżyserów młodego pokolenia. Pierwszy raz udało się w Polsce stworzyć film, w którym wirtualny świat awatarów jest równie ważny, jak rzeczywista gra aktorów. Ponad rok powstawało animowane, drugie życie głównego bohatera - Dominika. Szokująca historia i genialne aktorstwo sprawiają, że jest to film tylko dla ludzi o mocnych nerwach. NICK TO NIE IMIĘ. ŚWIAT TO NIE MATRIX. ŻYCIE TO NIE GRA, NIE DAJ SIĘ WYLOGOWAĆ!
Image
Ukryta wiadomosc
Tylko zarejestrowani uzytkownicy moga zobaczyc zawartosc.
Ukryta wiadomosc zostala odkryta
Kod:
FS
http://www.fileserve.com/file/HA4uU8q
http://www.fileserve.com/file/7R4n5Yc

FSN
http://www.filesonic.com/file/1707058981
http://www.filesonic.com/file/1707059131

WU
http://www.wupload.com/file/111514338
http://www.wupload.com/file/111515117

UT
http://ul.to/w7af1z7k    
http://ul.to/iswkr3yh    

dane naprawcze 5%
haslo - sajmer

>>>>Download<<<<

Temat postu: Re: [MIX]Sala Samobójców (2011) DVDRip
PostWysÅ‚any: 23 Sie 2011 18:52 
PoczÄ…tkujÄ…cy
PoczÄ…tkujÄ…cy

Dołączenie: 27 Mar 2011 20:21
OtrzymaÅ‚ podziÄ™kowaÅ„: 0 razy
PSP: PSP-3004
Firmware: 5.03 GEN
Moim zdaniem najlepsze polskie dzieło

Pomogłem ?
Wiesz co robić :)

PostWysÅ‚any: 23 Sie 2011 21:34 
PoczÄ…tkujÄ…cy
PoczÄ…tkujÄ…cy

Dołączenie: 23 Mar 2009 15:42
PSP: PSP-2004
Firmware: 3.90 M33
Ten film pokazuje jakim potężnym i niebezpiecznym narzędziem jest internet.

PostWysÅ‚any: 24 Sie 2011 07:30 
PoczÄ…tkujÄ…cy
PoczÄ…tkujÄ…cy

Dołączenie: 16 Lut 2011 14:06
PodziÄ™kowaÅ‚ : 1 razy
Firmware: 6.20
@djploki
Ten film tego nie pokazuje...Internet pomógł mu się odnaleźć,więc ten film nie może tego pokazywać :)
Poza tym film świetny.

PostWysÅ‚any: 26 Sie 2011 22:20 
PoczÄ…tkujÄ…cy
PoczÄ…tkujÄ…cy

Dołączenie: 28 Kwi 2009 17:44
Miejscowość: Świdnica
Firmware: 5.00 M33
Wiedziałem, że zaraz pojawią się opinie czego ten film uczy, przekazuje i co nam daje do myślenia. A to jest kolejny polski szrot. Może i historia ciekawa, ale totalne spartolone wykonanie. Już w pierwszych 10 minutach filmu naliczyłem 10-12 marnych aktorzynów, a wręcz amatorów, których możemy ujrzeć w naszych dennych serialikach (patrz. Na dobre i na złe, rodzinka.pl czy jakieś prosto w serce). Po prostu tego nie rozumiem, po co mi na ekranie jakiś Filip Bobek, który pojawia się na sekundę i do tego przyprawia mnie o mdłości ? Czy producenci myślą, że im więcej aktorów = genialny film ? Druga sprawa - Sylwia (Roma Gąsiorowska), najgorsza aktorka, która mogła być przedstawiona w tym filmie jako pomysłodawca "sali samobójców". Jej sposób grania w każdej produkcji jest taki sam, a jej dykcja i wymowa to smiech na sali, momentami nie rozumiałem co ona tam bełkocze do kamery, a już najbardziej przy tych animacjach gdzie nie było w ogóle emocji z jej strony tylko kwestie czytane "na sucho" z kartki. Główny bohater bardzo fajnie, żadnych zastrzeżeń nie mam. No i ostania sprawa. Jak to teraz przystało w polskich produkcjach - bez ku*wy na ekranie nie ma filmu. Coraz częściej spotykamy się z natłokiem przekleństw w filmie, które są tam tylko dla zasady. Dla mnie to jest straszne żałosne. No i jeszcze głupawy scenariusz - Sylwia "przez trzy lata nie wychodziłam z domu i nie miałam z nikim kontaktu", czyli 3 lata siedziała w domu z rodzicami. To jest możliwe, czekajcie, muszę nakarmić moje jednorożce. Albo dzieciak siedział 10 dni w pokoju, nie chodził przez ten czas do szkoły pomimo tego, że matura była blisko a rodzice o niczym nie wiedzieli. Brakowało mi tam jeszcze Karolaka, który wpada do domu, wyciąga młodego po drodze zabijając jedną ręką 15 agentów KGB i w pośpiechu opuszczając dom patrzy jak ten wybucha !

4/10 - Kino dla głąbów i zbuntowanych nastolatków. Teraz trzeba czekać, aż dyrektorzy wprowadzą ten film w grafik i każde gimnazjum będzie łykać tą szmirę jak młody karp.

PostWysÅ‚any: 30 Sie 2011 11:37 
Bywalec
Bywalec
Awatar użytkownika

Dołączenie: 18 Wrz 2010 13:46
Miejscowość: Rzeszów / Strażów
PSP: PSP GO
Firmware: 6.20
Homer - ładnie napisałeś swoje wrażenie i częściowo mogę się z Tobą zgodzić, jednakowoż myślę ,że bierzesz dużo rzeczy zawartych w filmie zbyt dosłownie. Akuratnie Gąsiorowska faktycznie lekko tu nie pasowała, ale moim zdaniem sobie poradziła z rolą. Dla mnie największym plusem ale także i minusem tego filmu jest fakt, że pokazuje z całą stanowczością życie dzieci z bogatych domów Warszaffki. Ich priorytety, zabawy i fobie. To jest moim zdaniem straszne. Główny bohater wykreowany został świetnie, postacie rodziców tez zasługują na uwagę. W sumie cóż, jest to film komercyjny i ma zarobić, ale jednocześnie możemy go (z pewnym przymrużeniem oka) zaliczyć do kina społecznie wrażliwego. Ja jemu natomiast daje:
7 / 10

PostWysÅ‚any: 03 Wrz 2011 17:55 
PoczÄ…tkujÄ…cy
PoczÄ…tkujÄ…cy
Awatar użytkownika

Dołączenie: 28 Kwi 2011 16:03
Miejscowość: Szczecin
PSP: PSP-3004
Dobry, ciężki film. Nie wiem czy go do końca dobrze zinterpretowałem, ale w kilku momentach chciało mi się śmiać. Dla mnie też 7/10 :)

PostWysÅ‚any: 10 Wrz 2011 23:57 
PoczÄ…tkujÄ…cy
PoczÄ…tkujÄ…cy

Dołączenie: 28 Kwi 2009 17:44
Miejscowość: Świdnica
Firmware: 5.00 M33
cimky napisał(a):
Dobry, ciężki film. Nie wiem czy go do końca dobrze zinterpretowałem, ale w kilku momentach chciało mi się śmiać. Dla mnie też 7/10 :)

Ciężki to może być film Drabina Jakubowa Adriana Lyne'a a nie ten polski gniot.
Ten film to tylko i wyłącznie maszynka do kasy. Przed premierą był wszędzie w telewizji a jeszcze podgrzewali atmosferę typu "pierwszy polski tak kontrowersyjny film". Wejdź sobie na filmweb, zobacz że Ci, którzy hejtują ten film mają grubo po 18 i coś w głowie a oceny 10/10 dają tylko nastolatki szukające przesłania w tym filmie, którego tam nie ma.

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości